Contact      

 
Meestal ben ik bereikbaar vanaf de middag 12u tot in de late of vroege uurtjes 01-02u 's nachts.
 
Indien je na enkele pogingen merkt dat de telefoon telkens direct op voicemail springt, ben ik die dag waarschijnlijk niet beschikbaar. Je kan dan eventueel wel een boodschapje inspreken of een mailtje sturen voor een afspraak vast te leggen enkele dagen later.
 
 
Als de telefoon wel aanstaat, ben ik die dag zéker beschikbaar. Indien ik niet opneem, ben ik even belet maar kan je altijd terugbellen om dezelfde dag nog
af te spreken!
 
 
 
(Geen prive-nummers en géén SMS of Whatsapp!)
 
 
 
 
0497.20.76.58 (Nationaal)
 
0032.497.20.76.58 (Internationaal)
 

Melissashemale@gmail.com

Indien ik enkele dagen telefonisch niet bereikbaar ben, kan U altijd een mailtje sturen, om een eventuele afspraak te reserveren de dagen erna. Indien mijn agenda het toelaat kunnen we samen een afspraak vastpinnen. Bij reservaties per mail wordt ook telkens nog een bevestigingsmail gevraagd 1 dag van te voren. Ik reply dan met het tijdstip dat U me kan bellen op de dag van de afspraak zelf. Zonder bevestiging gaat de afspraak niet door. Effectieve afspraak gebeurt dus altijd telefonisch enkele uren op voorhand. Let wel, mails worden niet onmiddellijk beantwoord (uitzondering bevestigingsmails), maar meestal wel dagelijks gelezen. Indien je na enkele dagen nog geen reactie hebt ontvangen mag je me altijd een remindertje sturen.

 
 
 
 
Hieronder kan je een bericht sturen om een afspraak te reserveren of info dat je wil bekomen, indien ik telefonisch niet bereikbaar ben: